Agnes is momenteel de opvliegers de baas

Een rit in de emotionele achtbaan, met loopings en al, daar zat Agnes een tijd in. De opvliegers en wisselende stemmingen werden haar de baas. Totdat een vriendin haar te hulp schoot. 
 

Het overkwam me 

''Na een lange werkdag stapte ik in de auto. Onderweg naar huis brak het zweet me uit. Ik zette de verwarming in de auto lager, maar dat hielp niet. Met klamme handen probeerde ik tijdens het sturen mijn jas uit te doen. Ik wist niet wat me overkwam.

Een aantal dagen later gebeurde het weer, tijdens het avondeten. Nu was de hitte nog heviger. Mijn man keek me aan maar zei niets, omdat de kinderen nog aan tafel zaten. Tijdens het afruimen vroeg hij wat er aan de hand was. Ik mompelde een beetje, niet wetende wat ik moest zeggen. Ik wist het zelf ook gewoon niet! Mijn lichaam leek uit het niets in vuur en vlam te staan. Het duurde maar even, maar wat was het akelig.

Later heb ik het mijn man verteld en besloten we het aan te kijken. Wanneer ik weer zo'n hitteaanval kreeg, zou ik een afspraak bij de huisarts maken. Nog geen drie dagen later kreeg ik er een op het werk. Gelukkig had ik net een literfles met water gevuld, die was binnen 3 minuten leeg. Ik stuurde mijn man een berichtje dat ik een afspraak ging maken. Na het meten van mijn bloedwaarden vertelde de arts dat ik in de overgang zit. Ze vertelde over de stemmingswisselingen, het nachtzweten en de vermoeidheid. Toen kwam het besef wat mij te wachten stond. Niet elke vrouw heeft er last van, maar ik bereidde me toch alvast op het ergste voor.

Huilen en snauwen

Na een tijd werd ik prikkelbaarder. Ik reageerde fel op normale vragen en snauwde mensen af. Vooral thuis moesten ze het ontgelden. Mijn reacties waren onnodig en achteraf voelde ik me schuldig. Op sommige dagen kreeg ik huilbuien. Dan kon ik wel heel de dag door huilen, omdat ik me zo rot, futloos en moedeloos voelde. Ik zat echt in een emotionele achtbaan.

Ik wilde hier zo snel mogelijk vanaf en ging op zoek en heb verschillende producten geprobeerd. Deze hielpen helaas nauwelijks… Tot een vriendin mij onder de video van Hop for Her waarin gebruiksters vertelden over hun overgang had getagd. Ook las ik de andere reacties onder de video, die varieerden. Ik besloot de website te bezoeken en heb het toch besteld.

Weer de oude

De eerste twee weken merkte ik nog niets. Pas de derde week Hop for Her voelde ik me minder futloos. Langzamerhand merkte ik verschil en voelde ik me beter in mijn vel zitten. Ik had minder last van opvliegers en huilbuien. Ook was ik minder prikkelbaar en reageerde ik minder fel. Gelukkig maar… Dat vond ik echt verschrikkelijk. Ik kon er namelijk niets aan doen en dat was zo frustrerend. Door maar een paar weken Hop for Her te gebruiken voelde ik me al een stuk beter.

Waar de overgang voor mij als een emotionele, ellendige tijd begon, is het nu goed te doen. Geen ellende voor mij meer! Hop for Her heeft mijn overgang zodanig verlicht, dat ik ben weer de oude ben. 


Meer weten over de slimme werking van Hop for Her?

Klik verder