Marleen heeft het ergste achter de rug

Marleen betrapte zichzelf erop dat ze wel erg vaak haar trui aan- en uittrok. Ook begon haar lichaam zeer te doen. Angstvallig hield ze de klachten verborgen voor haar omgeving. Ze wilde zo snel mogelijk door de overgang heen. 

Afleiden en niet toegeven

''Toegeven dat het niet goed gaat zit niet in mijn bloed. Dat heb ik vroeger van huis uit meegekregen en dat is altijd zo gebleven. Niet aan anderen laten merken dat ik niet lekker in mijn vel zit. Maar als een sterke vrouw worden gezien, niet een klagende vrouw. Ik probeerde mezelf zoveel mogelijk af te leiden. Wanneer ik thuiskwam dook ik de keuken in, deed ik het huishouden of ging ik alleen de deur uit. Ik wilde altijd bezig zijn, om er maar niet aan te hoeven denken. En dat allemaal door me compleet af te zonderen, vooral van mijn gezin...

Ik kon niet meer 

Maar na het een tijd zo volgehouden te hebben, hield ik het niet meer. Ik trok het gewoon niet meer. Nachtenlang lag ik wakker, weer eens mijn handdoek verschoond en daarna maar te draaien en te piekeren. Tegen de ochtend was ik kapot.

Na één zo'n dramatische nacht, had ik met mijn zus afgesproken en zij zag meteen dat er iets aan de hand was. Ik was op, ik kon niet anders dan aan haar toegeven dat er iets mis was. De opluchting was groot. Wat voelde het fijn om het eindelijk uit te spreken! In dat opzicht zijn we echte tegenpolen van elkaar, zij vertelt het gewoon wanneer haar iets dwarszit. Mijn zus greep direct naar haar telefoon en begon informatie over de overgang te verzamelen. 

Mijn middel

Samen hebben we vele producten bekeken, ook Hop for Her kwam voorbij. De gebruiksters hadden verschillende ervaringen met het product. Toch leek het product me anders dan de bekendere overgangsmiddelen. Ik besloot om het te proberen, niet geschoten is altijd mis! Na ongeveer drie weken waren mijn opvliegers verminderd en sliep ik de nacht door. Het ergste heb ik achter de rug, vandaag de dag kan ik weer genieten. 

Ik hoef mezelf niet meer af te zonderen om de klachten te verbergen. Ik kan gewoon gezellig met mijn dochter winkelen en bij de training van mijn zoon kijken. Weer tijd voor mijn gezin maken.''

Meer weten over de slimme werking van Hop for Her?