Waarom een duo-aanpak effectiever is

Hop for Her is bijzonder effectief tegen overgangsverschijnselen als opvliegers, nachtelijke onrust en nachtelijk zweten. De aanpak verschilt dan ook van alle alternatieven op de markt. Met Hop for Her kies je namelijk voor een duo-aanpak.

Hop én gefermenteerde soja

Hop for Her bestaat uit capsules met hopextract én smelttabletjes met soja-extract. Zoals je niet van elke druif goede wijn kan maken, geldt dat ook voor hop en soja als je een goed middel voor de verlichting van overgangsverschijnselen wilt maken.

Onze hop en soja worden met zorg geselecteerd op effectiviteit en continuïteit. Natuurproducten kunnen onder invloed van het weer anders presteren. Van Hop for Her mag je een stabiele werking verwachten. 

Capsule én smelttablet

Zowel hop als soja bevatten belangrijke fyto-oestrogenen die lichaamseigen oestrogeen nabootsen. Nu moet je weten dat fyto-oestrogenen verschillen, ook qua werking. Die van hop zijn dermate sterk dat je ze met een capsule kunt inslikken. Ze weerstaan het maagzuur en komen geleidelijk in je bloedbaan. De fyto-oestrogenen uit onze soja zijn belangrijk maar zijn niet bestand tegen maagzuur. Daarom neem je ze in via een smelttabletje. Via de speekselklieren slaan ze het maagdarmkanaal over en komen ze alsnog in de bloedbaan terecht.

Samengevat

  • De beste kwaliteit hop én soja
  • Constante kwaliteit hop en soja
  • Twee manieren van inname

Door het probleem van de overgang anders te benaderen, zijn we tot een bijzonder effectieve oplossing gekomen. Zonder dat we willen beweren dat we elke vrouw kunnen helpen. Het laatste waar een vrouw in de overgang mee is geholpen is een opgeklopt verhaal, niet waar?

Meer weten over Hop for Her? Of bestel direct.