Veelgestelde vragen

Herbal Wellness streeft naar maximale transparantie over onze producten en service. Heb je een vraag, dan is de kans groot dat je hieronder het antwoord vindt. Zo niet, stel dan vooral je vraag via onderstaande formulier.

1 Hoe snel werkt Hop for Her?

Soms merk je al na 2 dagen verschil, vaak binnen 15 dagen, maar het komt ook voor dat het tot 30 dagen duurt voordat de omslag plaatsvindt. Merk je na 30 dagen nog steeds te weinig, dan is de kans klein dat Hop for Her alsnog gaat werken en adviseren we je te stoppen.

2 Kan ik Hop for Her gebruiken in combinatie met andere medicijnen?

Meestal is het geen enkel probleem om het te combineren met andere medicijnen. Maar omdat we onvoldoende weten van jouw specifieke situatie, vragen we je toch contact op te nemen met jouw apotheker of arts. Met name zul je alert moeten zijn indien Hop for Her gecombineerd wordt met sterkwerkende geneesmiddelen (zoals schildklier hormoonpreparaat). Een verschuiving van de innametijdstippen biedt dan vaak een oplossing.

3 Voor wie is Hop for Her bedoeld?

Hop for Her wordt geadviseerd aan vrouwen waarbij overgangsverschijnselen - die al minstens zes weken elke dag optreden - het dagelijks functioneren in meer of mindere mate verstoren. Voor hen maakt Hop for Her het grootste verschil.

4 Werkt Hop for Her bij iedereen?

Wat zou het fijn zijn als Hop for Her voor iedereen werkte. Want hoe je het wendt of keert, je wilt zo graag weer ‘de oude’ zijn. Helaas echter heeft ook onze duo-aanpak soms te weinig of geen effect. Dit verschilt per individu en is niet van tevoren te voorspellen. Merk je na 30 dagen nog onvoldoende resultaat, dan adviseren we te stoppen met Hop for Her.

5 Ik heb moeite met slikken. Mag ik de capsule openmaken?

Omdat hop echt bitter is adviseren we niet om de capsule open te maken. Vaak gaat het slikken beter als het hoofd voorover wordt gehouden tijdens het slikken i.p.v. achterover. Met een voorover gebogen hoofd maak je de toegang tot de slokdarm wijder. Mocht het ook zo niet lukken om ze door te slikken, dan mogen ze opengemaakt worden. De inhoud kan dan met kwark of vla worden ingenomen.

6 Helpt Hop for Her tegen gewichtstoename?

Wat het effect van Hop for Her is op het lichaamsgewicht is niet helemaal duidelijk. Door de verbeterde hormoonbalans neemt het lichaamsgewicht soms af. Incidenteel kan het gebruik van Hop for Her echter aanleiding geven tot het vasthouden van vocht waardoor het lichaamsgewicht stijgt.

7 Stimuleert het ook seksuele lustgevoelens?

Hop for Her heeft geen directe invloed op seksuele lustgevoelens. Maar omdat verminderde lustgevoelens vaak het gevolg zijn van vermoeidheid (dat weer een gevolg is van opvliegers), kan het gebruik van Hop for Her zorgen voor een opleving. Minder of geen opvliegers betekent immers beter slapen en dus meer energie.

8 Mijn behandeling voor hormoongevoelige borstkanker was succesvol en is klaar. Mag ik nu wél Hop for Her gebruiken?

Hormoongevoelige borstkanker wordt onder andere behandeld met 'antihormonen' zoals tamoxifen. Doordat dit soort middelen de werking van het lichaamseigen oestrogeen blokkeren, kunnen door deze behandeling de typische overgangsklachten ontstaan. Vaak wordt dan gezocht naar 'natuurlijke' middelen’ - zoals Hop for Her - om deze klachten te verlichten. Ondanks dat we geen informatie hebben over mogelijke schadelijke effecten, raden wij het gebruik van Hop for Her in deze specifieke situatie toch af. Simpelweg omdat we daar onvoldoende informatie over hebben. Nadat de behandeling is afgerond, kan in overleg met de medisch specialist Hop for Her gebruikt worden.

1 Oprispingen en buikpijn

Hop is een zeer bittere stof en kan aanleiding geven tot oprispingen en/of buikpijn. Meestal is dit van voorbijgaande aard en verdwijnen deze klachten bij voortgezet gebruik.

2 Vaginaal bloedverlies

Net als geneesmiddelen kunnen ook voedingssupplementen neveneffecten vertonen. Zo zijn bij het registratiebureau bijwerkingen (Lareb) meldingen binnengekomen van vaginale bloedingen bij vrouwen in de overgang bij gebruik van voedingssupplementen met soja of hop. De mogelijkheid bestaat dat onder invloed van fyto-oestrogenen1) in deze kruidenmiddelen het baarmoederslijmvlies toch weer wordt opgebouwd. Dit baarmoederslijmvlies kan op een gegeven moment weer worden afgestoten. Dit verschijnsel komt bij een zeer beperkt aantal gebruikers van Hop for Her voor. Vaginale bloedingen zijn niet schadelijk, maar laten vrouwen vaak wel schrikken en kunnen als vervelend worden ervaren.
 
1) Fyto-oestrogenen, ofwel plantaardige oestrogenen, komen in zeker 300 plantaardige voedingsmiddelen voor. Voedingssupplementen met fyto-oestrogen, zoals Hop for Her, moet men niet verwarren met geneesmiddelen gebaseerd op niet-plantaardige oestrogenen. De bijwerkingen die bij het gebruik van deze geneesmiddelen kunnen voorkomen zijn zodanig dat toepassing alleen mag plaatsvinden op voorschrift van een arts.

1 Bevat Hop for Her genetisch gemanipuleerde soja?

Nee, in Hop for Her wordt uitsluitend natuurlijke, gefermenteerde soja toegepast.

2 Kan ik ook gewoon bier drinken, of andere producten met hop nemen?

Hop is inderdaad een belangrijke grondstof voor de productie van bier. Toch is het drinken van bier geen goed alternatief voor Hop for Her. Dit alleen al vanwege het feit dat je wel erg veel bier moet drinken om dezelfde hoeveelheid fyto-oestrogenen in te nemen.

3 Kan ik ook andere preparaten met hop gebruiken?

Hop for Her onderscheidt zich van andere hop-preparaten door de uitgebalanceerde combinatie van hop, soja en isoflavonen. Deze met zorg geselecteerde inhoudsstoffen maakt Hop for Her uniek.

1 Hoe snel wordt Hop for Her geleverd?

Bestel je van maandag t/m vrijdag voor 17.00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag bij PostNL ter verzending aangeboden. Bestellingen die op zaterdag en zon- en feestdagen zijn gedaan worden de eerstvolgende werkdag verzonden. Soms komt het voor dat er vertraging optreedt bij PostNL waardoor het een dag later of soms zelfs twee dagen later wordt bezorgd. Is je bestelling na 3 dagen nog niet binnen, neem dan contact met ons op.

2 De betaling lukt niet

Er zijn verschillende redenen waarom een betaling soms niet lukt.

  • Er is een storing bij de betaalprovider. Wij werken samen met Mollie. Mollie handelt voor ons de transactie met alle verschillende banken af.
  • Er is een storing bij je bank waardoor online bankieren even niet werkt.
  • Je hebt onvoldoende saldo op je rekening waardoor de transactie niet kan plaatsvinden.
  • Er is een probleem in de betaalstraat van Hop for Her waardoor de noodzakelijke gegevens niet worden gestuurd naar de betaalprovider Mollie.

Lukt een betaling niet, kijk eerst of er voldoende saldo op de geselecteerde rekening van je bank staat. Zo ja, check dan bij je bank of er onderhoud plaatsvindt of sprake is van een storing. Is dat ook niet het geval, probeer het een paar uur later nog eens, of neem contact met ons op.

3 Hoe plaats ik een herhaalbestelling?

Voor een herhaalbestelling zijn er twee mogelijkheden:

  • Bestelling van één of meerdere maandverpakkingen op de website.
  • Door het aanzetten van de ‘automatische levering’ bij ‘Mijn account’.

4 Ik kan niet inloggen

Weet je zeker dat je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevuld, dan heb je drie opties.

  • Vraag een directe inlog-link aan die per e-mail wordt verzonden. Open je e-mail en klik op de link om direct in te loggen.
  • Klik op herstel wachtwoord en maak een nieuw wachtwoord aan.
  • Weet je zeker dat je e-mailadres klopt, maar ons systeem geeft aan dat het onbekend is, neem dan contact met ons op.

5 Ik doe niet aan internetbankieren

Op dit moment kun je alleen bestellen als je kunt internetbankieren.

Contact

Velden met een * zijn verplicht

Bedrijfsgegevens

Herbal Wellness B.V.
Lageweg 28 2222 AG
Katwijk Nederland

KvK-nr.: 54420903.
btw-nr.: NL851298424B01.