Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Bij Herbal Wellness kan je op verschillende manieren betalen. Zo is er altijd een betaalmogelijkheid die bij jou past.

Betaalmethoden

iDEAL

Betaal gemakkelijk en snel via iDeal. Dit betrouwbare online betaalsysteem werkt met het internetbankierprogramma van iedere Nederlandse bank.

ApplePay

Apple Pay is een handige en veilige manier om betalingen te doen met je iPhone, iPad, Mac of Apple Watch. In plaats van de creditcardgegevens in te voeren bij elke transactie, kun je gewoon je Apple Pay-account gebruiken om snel en gemakkelijk af te rekenen bij Herbal Wellness.

PayPal

Betaal de producten van Herbal Wellness via PayPal Nederland. Deze betaaldienst biedt een veilige en makkelijke manier om online betalingen te regelen. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.

Creditcard

Natuurlijk is het ook mogelijk om met creditcard te betalen. Wij accepteren Visa, MasterCard en American Express. 

Bancontact

Bevestig in de webshop de inhoud van uw winkelmandje en kies Bancontact als betaalmethode.

Als u online koopt via uw  desktop: U kiest Bancontact als betaalmethode en  scant dan de QR-code  met uw app, bevestigt het bedrag met uw pincode, uw vingerafdruk of door gezichtsherkenning, en klaar! 

Als u online koopt via uw smartphone: U kiest Bancontact als betaalmethode ,  daarna opent uw bank-app automatisch.  U zal de betaling enkel nog moeten bevestigen.

Sofort

Sofort van Klarna (voorheen SOFORT Banking) is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Consumenten uit Duitsland, België en daarbuiten kunnen gemakkelijk betalen middels een overschrijving via hun online banksysteem. De betaalmethode is vergelijkbaar met een online overboeking

Automatische incasso (SEPA)

De betaling van de herhaalservice vindt plaats via een automatische incasso. De afschrijving van het bedrag gebeurt een paar dagen na de ontvangst van het pakket. Wil je de automatische levering stopzetten? Dat regel je gemakkelijk via jouw persoonlijke pagina op onze website.

Veilig betalen

De website van Herbal Wellness is gebouwd in een beveiligde omgeving, zodat jij zeker weet dat jouw gegevens veilig zijn en betaling zonder problemen verloopt.

Onze bankgegevens 

Herbal Wellness B.V.
NL85 RABO 0301 7803 66
t.n.v. Herbal Wellness B.V. te Katwijk

Wat is Mollie? Ik zie op mijn afschrift “Mollie” staan?

Mollie is de betaalpartner van Herbal Wellness. Zodra je de bestelling plaatst, word je doorverwezen naar de betaalomgeving van Mollie. Na afronding van de betaling kom je automatisch terug op onze website.