Blog

 • Opvliegers

  8 april 2024
   door Anna

  Met een theatraal gebaar zet Karin een kleine ventilator op tafel. Onder begeleiding van het zachte gezoem van de ventilator starten we het gesprek. “Zonder kan ik echt niet meer”, vertelt ze: “Je kan vast wel raden wat mijn probleem is.” In dit geval was dat niet moeilijk. Karin had last van opvliegers.

 • Onregelmatige menstruaties

  11 maart 2024
   door Anna

  Els had geen idee waar andere vrouwen het over hadden als ze vertelden over hevig menstrueren. Ze vloeide hooguit drie dagen in de maand en dat was ook nog zeer licht. “Maar nu”, ze beeldt het uit met haar handen: "Is het zo erg bij mij?"

 • Stress en de overgang

  12 februari 2024
   door Anna

  Jorien heeft zelf steeds vaker last van slecht slapen, vermoeidheid, verminderde concentratie en hartkloppingen. Volgens haar komt dit allemaal door de overgang en daarom is er voor haar maar één belangrijke vraag: "Wat kan ik hieraan doen?"

 • De nieuwe website van Herbal Wellness: Een eerlijk beeld van de overgang

  8 januari 2024
   door Anna

  Natuurlijk ben ik, Anna, ontzettend blij met de nieuwe ‘look’ en gebruiksvriendelijkheid, maar waar ik bovenal trots op ben, zijn de rubrieken ‘De overgang’ en ‘Overgangsverschijnselen’. De heldere, duidelijke en toegankelijke informatie over diverse aspecten rondom de menopauze geeft een eerlijk beeld van wat vrouwen in deze levensfase te wachten staat.