Ondersteuning bij een eeuwenoud probleem

De overgang, wat doe je eraan? De scepsis onder vrouwen is groot. Zoveel geprobeerd, maar niets lijkt te helpen. Ontdek daarom Hop for Her. Hop for Her biedt ondersteuning bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers en nachtelijk transpireren.

Verpakking van Hop for Her
Er zijn veel middelen verkrijgbaar die bij overgangsklachten worden toegepast, helaas met wisselend succes. Daarom hebben we Hop for Her ontwikkeld.

Waarom Hop for Her?

Hop for Her, een andere aanpak

hop

Op basis van hop

Hop bevat krachtige fyto-oestrogenen, zogenaamde prenylflavonoïden. Zoals de naam al zegt zijn dit plantaardige stoffen die affiniteit hebben voor de oestrogeen receptor.

 

Duo-aanpak

Hop for Her combineert specifieke fyto-oestrogenen in capsules en tabletten. Samen helpen ze bij een breed spectrum van overgangsverschijnselen.

scale

Adequate dosering

Langdurig onderzoek heeft geleid tot een beproefde en uitgebalanceerde dosering van natuurlijke actieve stoffen.

User interface

Verkoop via internet en de zelfstandige drogist

Voor Hop for Her hoef je niet naar de winkel. Je kan het eenvoudig online bestellen en zelfs automatisch laten leveren. Dan kom je nooit zonder te zitten. Stoppen of pauzeren? Eén druk op de knop en het is geregeld.

Daarnaast is Hop for Her verkrijgbaar bij de speciaal geselecteerde zelfstandige drogist. Voor een overzicht met vestigingsadressen klik hier.

Duo-aanpak

Duo-aanpak voor versterkt effect

infographic duo-aanpak

Het ene fyto-oestrogeen is het andere niet. Door deze intelligent te combineren wordt het effect ervan versterkt. De Hop for Her aanpak bevat daarom verschillende soorten fyto-oestrogenen. Samen ondersteunen ze bij een breed spectrum aan overgangsverschijnselen.

Waarom capsule én smelttablet?

Sommige fyto-oestrogenen worden, door inwerking van maagzuur, snel afgebroken. Door deze met een smelttablet toe te dienen, worden ze via het mondslijmvlies in de bloedbaan gebracht. Zo vermijden we het maagdarmkanaal en bereiken we met Hop for Her het gewenste effect.

Wat is er bijzonder aan hop?

Hop for Her is 100% natuurlijk

Door het hormoonsysteem met plantaardige stoffen – zogenaamde fyto-oestrogenen – te ondersteunen, kan het je hulp bieden bij overgangsverschijnselen. Fyto-oestrogenen, zoals de naam al aangeeft kunnen zich binden aan de oestrogeenreceptor.

Hop for Her bevat isoflavonen maar ook prenylflavonoïden. Dat zijn actieve fyto-oestrogenen. Deze vind je uitsluitend in hop.

Speciaal geselecteerde hop

Er zijn vele soorten hop die bijna uitsluitend voor het brouwen van bier worden gecultiveerd. Zoals smaken verschillen, geldt dit ook voor hop. Hop for Her maakt gebruik van drie speciaal geselecteerde soorten hop uit Europa. Deze sluiten het beste aan op de toepassing bij overgangsverschijnselen.

Aanbevolen dagdosering

Aanbevolen dagdosering

Package

Grondige research heeft geleid tot de Hop for Her duo-aanpak met capsule en smelttablet en een uitgebalanceerde dosering. Verschillende fyto-oestrogenen worden zo effectief gecombineerd. De aanbevolen dagdosering is als volgt:

Dosering
Direct na het ontbijt
Neem 1 capsule met voldoende water. Laat daarna 1 smelttablet onder de tong wegsmelten.
Direct na de avondmaaltijd
Neem 1 capsule met voldoende water. Laat daarna 1 smelttablet onder de tong wegsmelten.
Wijze van inname
Capsule
Met water innemen, niet op een lege maag.
Smelttablet
Onder de tong laten wegsmelten. De inhoud is niet maagzuurbestendig, dus probeer doorslikken te voorkomen.
Samenstelling capsule Dagdosering
2 capsules per dag
Hop 620 mg
Natuurlijk soja-extract 270 mg
Samenstelling smelttablet Dagdosering
2 tabletjes per dag
Natuurlijk Isoflavonen extract 32 mg
Biotine 50 µg (100% RI)
Vitamine D3 10 µg (50% RI)

Soms beter van niet

Hormoongevoelige borstkanker

Het kan zijn dat de overgangsverschijnselen het gevolg zijn van de behandeling tegen borstkanker. Word je voor hormoongevoelige borstkanker behandeld, of is in het verleden deze vorm van borstkanker geconstateerd, raadpleeg dan je arts voordat je Hop for Her gaat gebruiken.

Ingrediënten capsules

Hop, natuurlijk soja-extract, vulstof (stearinezuur), anti-klontermiddel (Nu-Flow® rijstconcentraat), vegetarische capsule (hypromellose), kleurstof in capsule (titaniumdioxide, azorubine, tartrazine)

Ingrediënten smelttabletten

Isoflavonenextract, vulstof (Pearlitol Flash®, mix van natuurlijke zoetstof en zetmeel), vulstof (stearinezuur), anti-klontermiddel (colloidaal siliciumdioxide, magnesiumstearaat), voedingszuur (ascorbinezuur, citroenzuur), biotine, Vitamine D3.

Allergie informatie

Dit product bevat soja.

Verzendverpakking

Past door de brievenbus

Voor je bestelling hoef je niet thuis te blijven. We hebben de verpakking zo ontworpen, dat het gewoon door je brievenbus kan. Uiteraard discreet verpakt.

De overgang

De overgang in een notendop

Grafiek van Oestrogeenspiegel

Oestrogenen en progesteron reguleren je vruchtbaarheidscyclus. Tijdens de overgang maak je die steeds minder aan, word je langzamerhand minder vruchtbaar en stopt uiteindelijk je menstruatie. Aan dit hele proces, waarbij de hormoonhuishouding verandert, zijn de overgangsverschijnselen te wijten.

Veel voorkomende overgangs­verschijnselen

Naast een onregelmatige menstruatie wordt de overgang in meer of mindere mate gekenmerkt door een groot aantal typische verschijnselen. Onderstaand de meest voorkomende.

De overgang heeft veel weg van de puberteit waar het proces juist andersom verloopt.

Opvliegers

Het hebben van opvliegers is het meest voorkomende verschijnsel tijdens de overgang. De meerderheid van de vrouwen krijgt ermee te maken. Een opvlieger ontstaat plotseling en duurt gemiddeld 1 tot 3 minuten. Stress, emoties, alcohol, gekruid voedsel, hete thee en koffie kunnen een opvlieger veroorzaken. Een opvlieger begint meestal op borsthoogte en trekt daarna door naar hals, nek en gezicht. Veel vrouwen gaan blozen tijdens een opvlieger.

Nachtelijk zweten

Badend in het zweet wakker worden, is een veel gehoorde klacht tijdens de overgang. Het kan gepaard gaan met hartkloppingen. Nachtelijk zweten bevordert de nachtrust niet.

Overgang en slapen

Door opvliegers hebben veel vrouwen gebroken nachten. Het spreekt vanzelf dat onvoldoende nachtrust je kan belemmeren in je dagelijks functioneren.

Vermoeidheid en loomheid

Wie in de overgang zit, herkent het vast: van die dagen waarop je helemaal geen energie hebt en er niets uit je handen lijkt te komen. Vermoeidheid is een van de meest gehoorde klachten bij vrouwen in de overgang. Hoe gek het ook klinkt: regelmatig bewegen helpt.

Stemmingswisselingen

Het ene moment ben je prikkelbaar of barst je zomaar in tranen uit. Het andere moment ben je juist weer vrolijk. Stemmingswisselingen horen bij de overgang. Ze zijn lastig voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Niet alles is toe te schrijven aan een veranderende hormoonspiegel. Je kunt ook prikkelbaarder zijn als je slecht hebt geslapen.

Haaruitval en dunner wordend haar

Niet schrikken als je in de spiegel kijkt. Het haar is dunner en glanst minder dan je zou wensen. Die teleurstelling over de conditie van het haar hoort bij de overgang. Hop for Her is goed voor je haren, het draagt bij aan het behoud van normaal haar, een normale haargroei en het behoud van glanzend haar. (Biotine)

Minder zin in seks

Oestrogenen verbeteren niet alleen je algemene stemming, ze houden ook de vaginawand goed in conditie. Maak je minder oestrogenen aan, dan kan je een drogere vagina krijgen. De overgang kan er ook voor zorgen dat je wat aankomt. Alles bij elkaar kan dit leiden tot minder zelfvertrouwen, wat weer effect kan hebben op je libido. Het kan een fase zijn, praat erover met je partner en voel je niet schuldig.